REWARDS DIRECT – solutia completa pentru programe de fidelizare sau incentive

Rewards Direct este o solutie de recompensare/incentive la cheie, bazata pe puncte, destinata atat partenerilor de afaceri ai dvs, lantului de revanzare, a distribuitorilor, dar si clientilor dumneavoastra finali prin cluburi de fidelizare.

Vezi si urmatoarele solutii:

– Generare de lead-uri prin Qualidz

– Campanii de trade prin Rewardiful

Motivati partenerii dvs. sa vanda mai mult

Rewards Direct va construi o legatura puternica intre dumneavoastra si reteaua de distributie sau desfacere prin recompensarea acestora in functie de rezultate.

Mentineti vanzarile continuu

Cu Rewards Direct vezi crea un dialog continuu cu reteaua dumneavoastra de parteneri, despre activitatile de marketing, promotii, vanzari, dar si despre activitatea lor in club.

Strategie pe termen lung

Un program de channel incentive sau trade va creste gradul de engagement al partenerilor dvs. pe termen mediu si lung.

Se finanteaza singur

Nu trebuie sa va bugetati premii si activitati de la inceputul campaniei. Bugetul alocat pentru un astfel de program este procentual din cifra de afaceri sau venit. Orice cost variabil este acoperit de ROI-ul dvs.

Programele de fidelizare si motivare pot avea un impact semnificativ asupra ROI-ului companiei dvs., a performantei si a succesului pe termen lung. Rewards Direct – solutie integrata de ultima generatie sustinuta de o platforma de recompensare bazata pe puncte, va ofera nenumarate avantaje.

Solutiile de incentive (cu componenta online si offline) se preteaza perfect pentru:
– Incentivarea companiilor din canalele dvs. de distributie
– Motivarea fortei de vanzari proprii sau ale companiilor revanzatoare
– Motivarea angajatilor
– Motivarea clientilor dvs. prin cluburi de fidelizare.

Solutia de incentive oferita de Create Direct este simpla, bazata pe puncte, flexibila si usor de implementat pe diferite domenii de activitate (de la profil agricol sau constructii, la domeniul IT, curierat etc.). Solutia include servicii complete de:

  • Campaign design (mecanica programului)
  • Creatie si adaptare layout
  • Dezvoltarea functionalitatilor
  • Administrarea programului
  • Logistica (achizitie, fulfillment si expedierea premiului)
  • Infoline
  • Masurarea performantelor
  • Suport legal

 

Programe de incentivare pentru lantul de parteneri
In timp am experimentat mai multe tipuri de campanii de incentive ale partenerilor, dealerilor, distribuitorilor sau resellerilor, dar si mai multe niveluri de distributie si stim ce functioneaza si ce nu functioneaza. Solutia de incentive la cheie este ultima treapta a unui program de incentive in care partenerii sunt bonificati pentru performatele lor cu puncte, acestia putand sa-si achizitioneze dintr-un catalog virtual premiile dorite.
Experienta si succesul avut in zona de programe de incentivare pe canale de distributie ne pozitioneaza in topul companiilor care ofera astfel de programe.

Programe de incentiare pentru forta de vanzari
Acestea si-au dovedit eficienta prin cresterea brusca a vanzarilor directe si va motiveaza forta de vanzari a companiei dvs. sau a partenerilor dumneavoastra de vanzari pe o perioada lunga de timp.
Catalogul premiilor cuprinde branduri de renume, produse de ultima generatie din categorii diferite (electronice, electrocasnice, ingrijire personala, vouchere de vacanta complete, inclusiv croaziere de lux, vouchere pentru articole sportive, vouchere pentru imbracaminte la magazine de renume), dar si posibilitatea de a incasa contravaloarea punctelor in cash.