Creează propria campanie de incentive, trade sau recompensare în doar 5 minute

Rewardiful nu este doar o soluție de recompensare a partenerilor. Este o soluție de loializare, retenție, motivare și în același timp un hub informational pentru aceștia.

Vezi si urmatoarele solutii:

– Generare de lead-uri prin Qualidz

– Programe de loializare prin Rewards Direct

Fii gata să crești vânzările!

Creează-ți cont pe REWARDIFUL, alege planul și fii gata să crești vânzarile prin recompensarea partenerilor tăi!

Alege template-ul care te avantajează!

Personalizează platforma de recompensare cum dorești. Poți utiliza un template gata făcut, edita culorile, pozele, conținutul… totul.

Încarcă baza de date de utilizatori și încărcă-le puncte.

Începe să administrezi campania de recompensare, singur. Aplicația îți permite să încărci baza de date de parteneri sau utilizatori și să le încarci credite.

Începi să recompensezi partenerii de business și să crești vânzările.

Uită de targeturi de vânzări. Noile targeturi sunt premiile din catalogul online. Partenerii tăi își vor stabili singuri targeturile pe baza premiilor pe care le preferă și vor vinde mai mult pentru a-și comanda premiile dorite.

Platforma este foarte simplu de utilizat. Folosind Rewardiful vei câștiga loialitatea clienților, aceștia vor cumpăra mai mult; iar partenerii de afaceri vor fi mai eficienți în vânzarea produselor tale. Procesul de premiere se bazează pe o grilă de puncte construită de tine, iar participanții pot alege ce premii doresc.