GENERARE DE LEAD-URI

Principalul nostru obiectiv este de a genera lead-uri si conversii de calitate pentru clientii nostri. Punem in practica diferite abordari in functie de fiecare afacere in parte si urmam intotdeauna acelasi proces.

Vezi si urmatoarele solutii:

– Campanii de trade prin Rewardiful

– Programe de loializare prin Rewards Direct

Continut de Marketing

Revizuirea si analiza tuturor punctelor de contact cu utilizatorii, crearea continutului si a paginilor de web sau analiza site-urilor existente din punct de vedere uzabilitate, crearea reclamelor – toate sunt parte a etapei de creatie rezultata din strategie.

Comunicare

Pune-ti afacerea pe radarul userilor online! Gestionam o gama variata de instrumente online pentru ajunge la audienta ta, cum ar fi AdWords, newslettere sau social media si promovam o imagine unitara a brandului pentru a atinge obiectivele de marketing stabilite.

Validarea clientilor

Sistemul nostru de marketing automat si call-center-ul pot face validarea clientilor pentru tine. Ca rezultat, vei obtine o baza de clienti interesati de afacerea ta.
Adica, o mica mina de aur.

Masurarea rezultatelor

Nu exista actiune fara reactie. Vom folosi instrumentele noastre de analiza pentru a citi, ajusta, a revedea din nou informatia, pentru a raporta, apoi o luam de la capat.

Consideram ca strategiile noastre combinate si abordarea multi-channel trebuie sa creeze venituri. Astfel, mai multe lead-uri de calitate inseamna mai multe vanzari pentru clentii nostri.