10 Jan 2017

REHAU Rewards APP

In 2014 Create Direct lanseaza REHAU Rewards un program de incentive destinat echipelor de instalatori care folosesc produse REHAU.

Mecanica este cat se poate de simpla, in baza unei grile de puncte prestabilita, instalatorul poate castiga puncte pentru fiecare achizitie de produse Rehau raportata in platforma, apoi el poate transforma punctele castigate in premii in cadrul aceleiasi platforme.  Programul are success, numarul de instalatori inscrisi fiind intr-o continua crestere, precum si numarul de premii comandate.

Avand in vedere cele de mai sus cat si trendul actual, Create Direct a dezvoltat aplicatia de mobil Rehau Rewards, disponibila atat pe GooglePlay cat si pe AppStore. Practic utilizatorul are de acum platforma in buzunar, la purtator. Cea mai importanta caracteristica a aplicatiei este modulul de raportare a achizitie. Prin simpla apasare a unui buton se dechide camera foto a device-ului si userul poate face pe loc o fotografie a facturii de achizitie, aceasta fiind automat salvata in contul sau. Tot acest proces dureaza mai putin de 10 secunde si poate fi facut de oriunde, oricand, salvand astfel timpul instalatorului.

De asemenea prin existenta unei aplicatii mobile, REHAU ca si brand, are de castigat deoarece poate trimite notificari direct in buzunarul instalatorilor, inlocuind astfel clasica comunicare pe email sau SMS cu o solutie care este la fel de accesibila insa gratuita.

28 Oct 2016

HP

Programul de loializare a cumparatorilor derulat de HP este probabil unul dintre cele mai ample programe dezvoltate pe piata  romaneasca de catre un producator de echipamente IT si se adreseaza consumatorilor finali. Programul este derulat prin Rewards Direct pentru mai mult de 4,000 de produse si este sustinut operational de catre echipa Create Direct in toate punctele de interactiune cu clientii.

19 Oct 2016

BOSCH

  • Bosch este implicat activ in dezvoltarea unei relatii pe termen lung cu partenerii sai prin programul Rewards Direct, pentru cele doua divizii ale sale: Automotive si Termotehnica.
  • Create Direct este un suport esential in cadrul acestui program prin “know how” si suport oferit partenerilor Bosch. Partenerii Bosch primesc recomandari utile si au access la o gama larga de premii pe care le pot primi, atunci cand aleg sa-si rascumpere punctele de fidelitate, cu un singur clic, din platforma Rewards Direct.
19 Oct 2016

SAINT – GOBAIN

Club Rigips este o idee Create Direct prin care meseriasii sunt recompensati ori de cate ori folosesc produsele Rimano – placi de rigips si accesorii.

Create Direct a fost implicat in executia platformei de rewards si sustine in continuare partea logistica a programului, prin validarea userilor, acordarea punctelor si livrarea premilor catre clienti.

Xerox este un partener traditional Rewards Direct, inca de la infiintarea programului in 2012.  Create Direct este implicat in sustinerea cap-coada a programului de recompensare a partenerilor Xerox prin: design, continut, strategie, consultanta si suport logistic.

In plus, Create Direct coordoneaza campania Xerox si Documenta de generare de lead-uri (prin Qualidz) prin care obiectivul este de creare a unei baze de utilizatori interesati in serviciile de digitalizare a documentelor.