The Details

In 2014 Create Direct lanseaza REHAU Rewards un program de incentive destinat echipelor de instalatori care folosesc produse REHAU.

Mecanica este cat se poate de simpla, in baza unei grile de puncte prestabilita, instalatorul poate castiga puncte pentru fiecare achizitie de produse Rehau raportata in platforma, apoi el poate transforma punctele castigate in premii in cadrul aceleiasi platforme.  Programul are success, numarul de instalatori inscrisi fiind intr-o continua crestere, precum si numarul de premii comandate.

Avand in vedere cele de mai sus cat si trendul actual, Create Direct a dezvoltat aplicatia de mobil Rehau Rewards, disponibila atat pe GooglePlay cat si pe AppStore. Practic utilizatorul are de acum platforma in buzunar, la purtator. Cea mai importanta caracteristica a aplicatiei este modulul de raportare a achizitie. Prin simpla apasare a unui buton se dechide camera foto a device-ului si userul poate face pe loc o fotografie a facturii de achizitie, aceasta fiind automat salvata in contul sau. Tot acest proces dureaza mai putin de 10 secunde si poate fi facut de oriunde, oricand, salvand astfel timpul instalatorului.

De asemenea prin existenta unei aplicatii mobile, REHAU ca si brand, are de castigat deoarece poate trimite notificari direct in buzunarul instalatorilor, inlocuind astfel clasica comunicare pe email sau SMS cu o solutie care este la fel de accesibila insa gratuita.

About The Project