Momente Create Direct

Create Direct a fost infiintata de catre Hit Mail Romania, care ulterior a fost achizitionat de grupul Postei Franceze La Poste.

Create Direct devine membru al InterDirect Network (International network of direct & digital marketing agencies).

 

In cadrul acestei retele sunt invitate sa adere companii (cate o companie din fiecare tara) care se numara printre liderii in tara lor in termeni de strategie si capacitatea de realizare si implementare ale campaniilor de marketing direct si digital.

Datorita acestei afilieri, Create Direct are acces la informatii, know-how extern, si o retea de parteneri din peste 32 de tari din Europa, Asia, Statele Unite, putant astfel gesionand proiecte internationale.

Se lanseaza Rewards Direct – cea mai inovatoare solutie de loializare a clientilor si partenerilor de pe piata din Romania.

 

Dupa o experienta de mai bine de 5 ani si 150 de campanii de channel-incentive si motivare a lanturilor de distributie pentru clientii nostri, am lansat Rewards Direct – solutie la cheie pentru stimularea vanzarilor prin bonusarea permanenta a partenerilor/resellerilor sau a fortei de vanzari in functie de realizari

Solutia este modulara si perfect customizabila pe nevoile clientului pentru campaniile de rewards, de trade sau incentive de canal si va ofera de la strategie, mecanica, platforma online de rewards personalizata pana la procesarea comenzilor de premii, logistica si raportare.

Create Direct atinge o cifra de afaceri de 1,6 milioane euro.

 

In 2015 Create Direct atinge o cifra de afaceri 1.6 milioane de euro din care 87.5% sunt din rewards si incentive marketing cu peste 19.000 premii livrate.

Datorita investitiilor in software de gestiune, integrare cu WMS, curieri si furnizorii de premii, peste 80% din comenzile de premii sunt livrate in primele 48h de la comanda.

Create direct lanseaza doua noi produse:

1. Rewardiful – o solutie online Software-as-a-Service prin care orice companie isi poate creea programele de loializare si trade in cateva ore.

2. Qualidz – o solutie pentru generarea de lead-uri prin diferite canale de comunicarei online si offline si conversii.

Create Direct lanseaza Smart Consent – solutie pentru managementul consimtamantului.

Despre noi

  • Create Direct este lider in campaniile de motivare, recompensare si loializare pe piata din Romania.
  • Compania face parte din grupul Mediapost Hit Mail – principala companie de marketing direct din Romania, ce activeaza pe aceasta piata de peste 20 de ani.
  • Incepand cu anul 2009, grupul a devenit parte a Postei Franceze (Grupul La Poste).
  • Cateva cifre despre ce ne tine in miscare:

ani experienta in campanii de recompensare si loializare.

Premii livrate clientilor si partenerilor.

Premii din care clientii / partenerii pot alege.

Suprafata de depozitare si centru logistic.

Clientii asteapta mai mult de la branduri, brandurile asteapta mai mult de la agentii.

Astazi, nu mai discutam despre servicii, ci despre solutii, nu mai discutam despre buget cheltuit ci despre buget investit.

 

Departamentele de marketing nu mai sunt vazute ca centre de cost, ci ca centre de profit. Provocarile sunt mai mari decat au fost vreodata si de aceea actionam ca o extensie a departamentelor de marketing prin idei, solutii si rezultate masurabile.

Create Direct este afiliat international

Create Direct este membru exclusiv in Romania al International network of direct & digital marketing agencies (IDN), primind astfel acces la resurse si consultandu-se cu specialisti din 32 de tari de pe 5 continente.