• All
  • Blog
  • Uncategorized @ro

VouchersDepot.com este platforma internațională de vouchere digitale cadou B2B și B2C, cu livrare imediată. Catalogul conține sute de vouchere electronice de la cele mai renumite și iubite branduri, cu valori diverse, potrivite oricărui buget.

De ce să alegi cardurile cadou multibrand Vouchers Depot de Crăciun?

Cadoul perfect de Crăciun pentru angajați sau parteneri de business

Pentru că suntem în prag de sărbători, profită de ocazie și fă-i pe angajați și parteneri să se simtă apreciați cu cardurile digitale cadou de la VouchersDepot.com.

Alege cardurile cadou multibrand Vouchers Depot și oferă bucuria libertății de a-și alege singuri cadoul preferat

Folosind codurile multibrand în platforma VouchersDepot.com, angajații  și partenerii de business își vor putea cumpăra vouchere digitale cadou de la brandurile lor preferate. Tu alegi valoarea codurilor multibrand, iar aceștia vor primi un card cadou, cu un cod unic, cu ajutorul căruia își pot revendica vouchere de la eMag, Fashion Days, Kaufland, Zalando, Ikea, Decathlon, Mango sau multe alte branduri, din platforma VouchersDepot.com.

Rapid și simplu, fără complicațiile și întârzierile care apar adesea în logistica darurilor de Crăciun, fără pachete deterioritate sau, mai rău, pierdute.

În plus, le oferi angajaților și partenerilor companiei tale bucuria de a-și alege singuri produsele dorite de la brandul preferat, în funcție de nevoi, interese sau hobby-uri despre care poate nici nu știi.

Cristina Bujor, Digital Gift Cards Manager VouchersDepot.com:

„Procesul de motivare și recompensare este rapid și sigur. Voucherele digitale VouchersDepot.com pot fi trimise instant, direct pe emailul destinatarilor, prin linkuri securizate, sau distribuite sub formă de carduri fizice înscrise cu un cod unic, sub o suprafață răzuibilă.

Clienții B2B se pot conecta prin API și pot genera, în timp real, vouchere digitale de la branduri de fashion, cosmetice, home & decor, hypermarketuri, librării și multe altele.

Destinatarii pot utiliza voucherele digitale pentru plata integrală sau parțială a cumpărăturilor, cu posibilitatea de a achita diferența online.”

 

De Crăciun, oferă angajaților și partenerilor de afaceri cadourile preferate, cu VouchersDepot.com!

 

www.VouchersDepot.com este o platformă internațională B2B și B2C de vouchere și carduri cadou, care integrează cele mai prestigioase branduri și retaileri din Europa. Compania este deținută de integratorul de servicii de marketing direct Mediapost Hit Mail (deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză) ce este prezent în piața românească de 25 de ani și a avut, împreună cu cele 4 filiale ale sale din România și 2 din Bulgaria, o cifră de afaceri de 49 milioane de euro în 2021. Compania are 730 angajați și asigură pentru clienții săi logistica pentru promoții de consumatori, pentru cluburi de fidelizare, logistică pentru comerțul electronic și materiale POS, soluții de marketing automation, precum și soluții de comunicare multi-canal prin call center, SMS, RCS, WhatsApp, chat și email. 

Pe 28 septembrie, a avut loc la Londra ceremonia de decernare a premiilor Incentive Awards din cadrul evenimentului IMA Europe. Create Direct s-a remarcat încă de la începutul competiției cu cele mai multe nominalizări obținute pentru soluțiile și platformele sale de incentives, loyalty & rewards.

Agenția a câștigat premiul Company of the Year, una dintre cele mai prestigioase și râvnite distincții din sectorul de incentive & rewards din Europa. Premiul se acordă companiei care a adus un aport semnificativ industriei de incentives marketing prin creativitate, inovație și rezultate.

Create Direct a fost nominalizată pentru soluțiile și campaniile sale de stimulente, cashback, loializare și recompensare la categoriile „Best use of Technology in a Programme”, „Best Technology Provider”, „Best Channel Partner Programme”, „Best Use of Payments in a Programme”, „Best Sales Incentive Programme” si „Company of the Year”.

Juriul a fost format din experți și lideri din industria de incentives marketing din întreaga lume.

Tot anul acesta, agenția a câștigat la IMA Summit Awards din SUA premiul „Excellence in Consumer Promotion” pentru programele de cashback multi-country dezvoltate pentru Michelin.

Cosmin Lăcătușu, Executive Manager Create Direct:

„Distincția Company of the Year este o deosebită onoare și o dovadă incontestabilă că suntem printre cei mai buni din Europa în dezvoltarea și managementul soluțiilor de rewards, incentive si loializare.

Meritul aparține atât echipei Create Direct, cât și clienților noștri, cărora le mulțumim pentru parteneriat și pentru încrederea acordată.

Plănuim să ne continuăm evoluția și să oferim cele mai performante soluții și cele mai bune servicii, cu același entuziasm și determinare ca și până acum.”

S-a lansat în România VouchersDepot.com, o platformă internațională de vouchere online B2B și B2C, activă în 36 de țări, deținută de Mediapost Hit Mail, parte din grupul Poștei Franceze (La Poste).

Platforma este dedicată atât companiilor interesate să își recompenseze clienții, partenerii și angajații, cât și clienților finali care doresc să achiziționeze vouchere cadou.

VouchersDepot.com pune la dispoziția clienților vouchere digitale de la peste 500 de branduri internaționale renumite precum Decathlon, Douglas, eMag, Fashion Days, Ikea, Kaufland, Zalando, Nike, Adidas, Amazon, Primark, Nintendo și multe altele. Voucherele electronice au valori diverse, potrivite fiecărui tip buget.

Clienții B2B se pot conecta prin API și pot genera, în timp real, vouchere digitale pentru programele lor de trade-marketing, incentives, recompensare și motivare sau pentru promoțiile lor de consumatori. De asemenea, clienții B2B au posibilitatea de a descărca voucherele digitale din portalul nostru de vouchere. În plus, aceștia au opțiunea de a personaliza voucherul descărcat cu propriul branding. Destinatarii primesc pe email linkurile securizate de descărcare a voucherelor, precum și instrucțiunile de descărcare.

De beneficiile VouchersDepot.com se bucură și persoanele fizice. Acestea pot comanda vouchere online pentru uz personal sau pentru a le oferi cadou, cu posibilitatea de a personaliza cardul cadou prin text și design, în funcție de ocazia sau persoana pentru care le achiziționează.

 

„VouchersDepot.com maximizează beneficiile voucherelor și ale cardurilor cadou și transformă modul în care companiile gestionează și monitorizează acordarea de stimulente și premii.

Automatizarea acordării de stimulente permite organizațiilor să cumpere și să livreze vouchere digitale prin email, recompensându-și clienții și partenerii aproape instant, ceea ce ajută la construirea unor relații  durabile cu aceștia”, a declarat Marian Șeitan, Manager General al companiei Mediapost Hit Mail.

 

 

Cu ajutorul VouchersDepot.com, companiile pot achiziționa și distribui instant vouchere digitale, pentru multiplele tipuri de campanii pe care le derulează:

  • Campanii de incentivare pentru lanțul de parteneri, distribuitori sau dealers.
  • Campanii de loializare prin care clienții sunt recompensați cu puncte pe care le pot folosi pentru achiziționarea voucherelor online.
  • Creșterea numărului de participanți în sondaje, focus grupuri sau interviuri de cercetare prin oferirea unui voucher cadou drept recompensă pentru participare.
  • Promoții de consumatori în care aceștia sunt premiați cu vouchere cadou.
  • Ocazii speciale în care voucherele online sunt cadoul perfect pentru a consolida relația profesională cu partenerii sau clienții companiei (generare de trial, mystery shopper, recompensare face-2-face).
  • Motivarea angajaților cu vouchere cadou pentru recomandarea candidaților potriviți companiei.

 

Cosmin Lăcătușu, Director General VouchersDepot.com:

Cu VouchersDepot.com, companiile câștigă un mare avantaj în fața competitorilor prin motivarea și recompensarea partenerilor rapid, eficient și în deplină siguranță.

Livrarea se realizează în câteva minute sau, pentru achizițiile în bulk – volume mari, în cel mult 12-24h. Companiile pot achiziționa coduri de vouchere cu valoare sau de discount procentual, cu care recipienții vor cumpăra vouchere cadou direct de pe VouchersDepot.com. Voucherele pot fi personalizate cu branding-ul companiei care a oferit codul.

 

Statistic, voucherele cadou sunt cele mai solicitate premii și recompensa perfectă pentru a motiva consumatorii și partenerii. Voucherele digitale vin cu toate beneficiile premiilor fizice, dar fără niciunul dintre dezavantaje. Sunt eficiente din punct de vedere al costurilor și al timpului de livrare, iar cu VouchersDepot.com sunt simplu de gestionat și ușor de urmărit.

În plus, consumatorii preferă întotdeauna voucherele cadou digitale atunci când au de ales dintre mai multe tipuri de premii, datorită felixibilității și libertății pe care acestea le oferă în alegerea produselor preferate.

 

www.VouchersDepot.com este o platformă internațională B2B și B2C de vouchere și carduri cadou, care integrează cele mai prestigioase branduri și retaileri din Europa. Compania este deținută de integratorul de servicii de marketing direct Mediapost Hit Mail (deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză) ce este prezent în piața românească de 25 de ani și a avut, împreună cu cele 4 filiale ale sale din România și 2 din Bulgaria, o cifră de afaceri de 49 milioane de euro în 2021. Compania are 730 angajați și asigură pentru clienții săi logistica pentru promoții de consumatori, pentru cluburi de fidelizare, logistică pentru comerțul electronic și materiale POS, soluții de marketing automation, precum și soluții de comunicare multi-canal prin call center, SMS, RCS, WhatsApp, chat și email. 

 

În cadrul festivității IMA Summit Awards 2022, Create Direct a câștigat premiul „Excellence in Consumer Promotion” pentru programele de cashback multi-country dezvoltate pentru Michelin.

 

Incentive Marketing Association (IMA) este o asociație internațională cu sediul în SUA care are ca membri companiile lider din industria de rewards, incentives și employee recognition. Premiile pentru excelență se oferă acelor programe de incentivare care se remarcă prin modul de dezvoltare și execuție. Juriul IMA a fost compus din experți și lideri globali din industria de incentive, rewards & recognition. IMA Summit Awards a avut loc anul acesta la Snowbird, Utah, SUA (11-13 iulie 2022).

„CLUB PRO by Michelin” și „Wholesale CLUB PRO by Michelin” sunt programe internaționale de fidelitate, active simultan în România, Croația, Grecia, Slovenia și Ungaria. Programele sunt adresate utilizatorilor profesioniști de anvelope, respectiv dealerilor și sub-dealerilor, care sunt recompensați prin cashback la achiziția de anvelope Michelin.

Ambele programe sunt dezvoltate și administrate în totalitate de Create Direct. Acestea s-au remarcat încă de la lansare prin rezultate excelente datorită mecanicilor inovative de up-sell și cross-sell.

Premiul obținut la IMA Summit Awards 2022 nu este singurul premiu câștigat de Create Direct pentru Michelin. Programul a mai fost premiat cu Bronze pentru Best Loyalty Campaign în cadrul IDN Awards 2021.,

 

“Suntem foarte onorați să primim recunoaștere internațională pentru programul de loialitate «CLUB PRO by Michelin». Este cu adevărat o confirmare a valorii acestui program având în vedere și rata mare de adopție printre transportatorii profesioniști care văd în acesta un adevărat aliat.  Premiul pentru programul «Wholesale CLUB PRO by Michelin» este o surpriză foarte plăcută și un început de drum extraordinar, deoarece acesta este un program pe care tocmai l-am lansat anul acesta și în care ne concentrăm pe dezvoltarea rețelei de redistribuție a anvelopelor Michelin.” a declarat Valentin Cojocaru, B2B Operational Marketing Michelin.

 

Mirela Iordache, Project Manager „CLUB PRO by Michelin” și „Wholesale CLUB PRO by Michelin”:

”Programele de fidelitate pe care le-am dezvoltat pentru Michelin au la bază mecanici complexe, însă, pentru utilizatori, ambele platforme sunt ușor de utilizat, cu un proces de recompensare rapid și simplu de înțeles.

Experiența noastră în campaniile de cashback B2B și B2C ne-a ajutat în administrarea eficientă a celor două programe în mai multe țări simultan. Noi ne ocupăm de întregul proces de recompensare, de la procesarea și validarea dovezilor de achiziție, dezvoltarea și managementul platformei de recompensare, până la gestionarea și realizarea plăților de cash-back multi-currency.

Suntem mândri și încântați că, într-un timp atât de scurt, «CLUB PRO by Michelin » și «Wholesale CLUB PRO by Michelin » ne aduc deja premii atât de valoroase.”

 

Echipa Create Direct:

Project Manager: Mirela Iordache

Full Stack Developer: Gabriel Chiriță

Graphic Designer: Corina Enache

Copywriter: Alina Anghel

 

Echipa Michelin:

B2B Operational Marketing Michelin România: Valentin Cojocaru

Distribution Manager:  Nikolay Baltadzhiev

Regional Sales Manager Hungary: Benjamin Metge

Create Direct integrează în sistemele sale vouchere digitale Zalando și furnizează companiilor interesate linkuri pentru descărcarea voucherelor în timp real.

Pentru promoțiile de consumatori, agenția oferă posibilitatea de achiziție in bulk a voucherelor online.

Voucherele digitale Zalando sunt deja disponibile utilizatorilor programelor de loializare și recompensare dezvoltate și gestionate de Create Direct.

Membrii programelor pot folosi punctele acumulate pentru a achiziționa vouchere online Zalando.

Zalando, una dintre cele mai mari platforme online de modă și lifestyle din Europa, a intrat luna aceasta pe piața din România.