• All
  • Blog
  • Uncategorized @ro

Pe 8 octombrie, la Amsterdam, a avut loc conferința IDN Creative & Strategic Forum în cadrul căreia s-au decernat premiile IDN Awards 2021. Create Direct a obținut în total 6 premii.

Rewardiful.com, soluția Saas dezvoltată de Create Direct, a obținut 3 premii Gold la categoriile Best Innovation, Best Loyalty Campaign și Best Use of Automation. În plus, Rewardiful.com a adus agenției și unul dintre cele mai râvnite premii IDN Awards, premiul pentru Excellence in Strategy.

Este al treilea an consecutiv în care soluția Rewardiful.com obține premii Gold la IDN Awards, fiind totodată și nominalizată pentru Best use of Technology in a Programme în cadrul Incentive Marketing Association Europe – Incentive Awards 2021.

Rewardiful.com este soluția propusă de Create Direct pentru dezvoltarea și administrarea campaniilor de trade, rewards și a programelor de fidelizare. Cu Rewardiful.com, campaniile devin active în 24h, oferind astfel marele avantaj competitiv de Time to Market chiar și celor fără cunoștințe tehnice avansate.

CLUB PRO by Michelin și PMI Owners pentru Philip Morris International Portugalai sunt cele 2 proiecte Create Direct care au adus agenției 2 premii Bronze la categoriile Best Loyalty Campaign, respectiv Best Use of Automation.

CLUB PRO by Michelin este platforma de loialitate Michelin prin care utilizatorii profesioniști de anvelope sunt recompensați cu cashback pentru fiecare achiziție înscrisă în program. Un proiect bazat pe o mecanică complexă, activ în 4 țări simultan. Deși lansat recent, CLUB PRO by Michelin se bucură deja de un real succes.

PMI Owners este programul de incentivare a proprietarilor de magazine și a vânzătorilor din Portugalia. Aceștia sunt recompensați cu cashback pentru achizițiile de produse PMI IQOS în funcție de targetul atins. Programul se remarcă prin automatizarea procesului de redeem pentru o recompensare rapidă, spre satisfacția membrilor programului.

 

Cosmin Lăcătușu, director executiv al agenției Create Direct:

„Faptul că proiectele noastre continuă să fie apreciate și premiate nu poate decât să ne bucure. În ciuda pandemiei, concentrarea și determinarea noastră de a dezvolta și perfecționa soluții de rewards rămân de neclintit. Iar aceasta se vede nu doar prin premiile obținute, cât și prin succesul de care se bucură clienții noștri datorită campaniilor de loialitate lansate împreună. Le mulțumim pe aceasta cale pentru încrederea și deschiderea de care au dat dovadă.”

 

Juriul, format din membri specializați în strategie și creație, a provenit din mai multe țări: UK, Germania, Finlanda, Singapore și România.

Pe 30 septembrie, juriul IA a comunicat lista finală a soluțiilor nominalizate pentru premiile Incentive Awards 2021 din cadrul IMA Europe.

Agentia Create Direct a obținut o dublă nominalizare pentru soluțiile de rewards Rewardiful.com și Rewards Direct , la categoriile Best use of Technology in a Programme, respectiv Best Technology Provider.

Rewardiful.com este soluția completă de recompensare a partenerilor și de gestionare a recompenselor. Cu Rewardiful.com, platforma de incentivare este gata în doar 1-2 zile.

Rewards Direct este soluția prin care poți crea campanii de recompensare, incentivare și cluburi de loialitate personalizate în funcție de nevoile tale.

Pe 1 iunie, Michelin și Create Direct au lansat CLUB PRO by Michelin, programul internațional de fidelitate adresat utilizatorilor profesioniști de anvelope pentru camioane, autoutilitare, autobuze și autocare, ce recompensează clienții prin cashback la achiziția de anvelope Michelin, în urma unor mecanici inovative de up-sell și cross-sell.

Platforma CLUB PRO by Michelin dezvoltată de Create Direct este multi-country și a fost lansată simultan în 4 țări: România, Croația, Grecia și Ungaria. Create Direct administrează programul în totalitate, de la procesarea și validarea dovezilor de achiziție, până la gestionarea și realizarea plăților.

În campaniile de cashback, clientul final este recompensat cu o sumă fixă pentru fiecare achiziție de produse participante în program. Platforma dezvoltată de Create Direct permite o targetare optimă a utilizatorilor prin segmentarea acestora în funcție de tipul companiilor pe care le reprezintă, fie că sunt companii de transport, companii de construcții sau de curierat.

Membrii CLUB PRO by Michelin pot vizualiza istoricul tranzacțiilor realizate, statusul facturilor înscrise, statusul solicitărilor de cashback, dar și promoțiile active sau grila de cashback.

Valentin Cojocaru, B2B Operational Marketing Michelin:

„ CLUB PRO by Michelin reprezintă modalitatea prin care noi răspundem nevoilor clienţilor şi în acelaşi timp le mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordă. Am gândit o platformă intuitivă, cu un proces de recompensare simplu și transparent, în linie cu valorile brandului Michelin. Feedback-ul primit până acum a fost unul excelent, un semn pentru noi că programul este în acord cu aşteptările clienţilor noştri.”

Cosmin Lăcătușu, director executiv Create Direct:

„Campaniile de cashback B2B sunt mult mai eficiente în motivarea clienților, creșterea vânzărilor și cimentarea loialității față de brand, comparativ cu cele axate pe oferirea unor discounturi. Acestea din urmă afectează valoarea percepută a produsului și slăbesc credibilitatea brandului în fața clienților.

Experiența noastră în dezvoltarea programelor de fidelizare, campaniilor de trade și rewards B2B și B2C ne permite să propunem și să dezvoltăm campanii de cashback la nivel internațional prin care atât partenerii, cât și clienții finali sunt implicați și motivați în egală măsură.”

 

Despre Create Direct

Create Direct este liderul pieței românești de solutii de incentive marketing și este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru campanii de rewards, fidelizare, trade, sell-out, generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Create Direct se remarcă la nivel internațional prin implementarea soluțiilor sale în proiecte de amploare din Portugalia, Croația, Grecia, Turcia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Macedonia, Moldova și România.

 

Despre Michelin Group și Michelin România

Michelin, lider în domeniul anvelopelor, este dedicată îmbunătățirii sustenabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea de anvelope pentru fiecare tip de vehicul. Aceasta oferă, de asemenea, servicii inovatoare ce sprijină afacerile, servicii de mobilitate digitale și publică ghiduri de călătorie, ghiduri pentru hoteluri și restaurante, hărți și atlase rutiere. Grupul Michelin și-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, Michelin are în România peste 4400 de angajați, 3 fabrici, 2 la Zalău și una la Florești, o rețea comercială şi un centru de servicii partajate. Începând cu anul 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală (20 țări).

Toamna aceasta sărbătorim una dintre cele mai importante reușite de anul acesta ale agenției Create Direct: premiul pentru Agenția anului 2020, obținut în cadrul ceremoniei de premiere IDN Awards.

Pe 8 octombrie 2020, a avut loc conferința IDN Creative & Strategic Forum 2020 unde agenția Create Direct, membru exclusiv al InterDirect în România, a câștigat în total 6 premii IDN Awards.

Proiectele care au îmbogățit portofoliul de premii ale agenției sunt Rewardiful.com și Experimenteaza.Rewardiful.com .

Soluțiile agenției au fost distinse cu aur la categoria Best Customer Strategy, argint la categoria Loyalty, și câte un bronz la categoriile Online Strategy, respectiv Innovations.

Rewardiful.com, soluția SaaS pentru dezvoltarea și administrarea campaniilor de trade, rewards și a programelor de fidelizare, a fost premiată la categoriile Online Strategy, Loyalty și Innovations. Este al doilea an consecutiv în care Rewardiful.com se remarcă atât în cadrul IDN Awards, cât și IMA – Incentive Awards. La cea din urmă, soluția a obținut o dublă nominalizare la categoriile Best Use of a Technology in a Programme și Best Technology Provider or Solution.

Rewardiful.com vine în ajutorul clienților activi pe piețele aflate într-o permanentă și rapidă schimbare și oferă un valoros avantaj competitiv, acela de Time to Market. Cu Rewardiful.com, campaniile sunt live în maxim 24h. Începând cu layout-ul și încărcarea bazei de clienți, până la setarea mecanicii, a catalogului de premii și a logisticii, procesul implementării este rapid și fluid.

În plus, Rewardiful.com oferă acum un pachet complex de noi funcții tehnice. Prepaid vouchers, achiziții de puncte cu plata prin card sau modulul „My Wish” sunt doar câteva dintre noile funcții disponibile prin Rewardiful.com.

Experimenteaza.Rewardiful.com este al doilea proiect care aduce două premii importante agenției Create Direct. Acesta a câștigat aurul la categoria Best Customer Strategy, dar și unul dintre cele mai semnificative premii din cadrul IDN Awards, premiul pentru Best Creative.

Experimenteaza.Rewardiful.com este proiectul prin care agenția Create Direct invită clienții și prospecții să testeze platforma Rewardiful.com, din punctul de vedere al consumatorului final, în baza unui cod. Astfel, cei interesați de platformă, experimentează procesul prin care vor trece proprii clienți fideli la utilizarea punctele acumulate.

Agency of the year 2020, cea mai râvnită distincție pentru agențiile participante la IDN Awards, a fost câștigată de agenția Create Direct.

Juriul, format din membri specializați în strategie și creație, a provenit din mai multe țări: Germania, Olanda, Suedia, Finlanda, Thailanda și România.

 

Pe 1 septembrie 2020, juriul IA a comunicat lista finală a agențiilor nominalizate pentru premiile Incentive Awards 2020 din cadrul IMA Europe. Soluțiile Create Direct au obținut 3 nominalizări la două categorii distincte.

Soluția Rewardiful.com a obținut o dublă nominalizare la categoriile Best Use of a Technology in a Programme și Best Technology Provider or Solution. Rewardiful.com este o soluție SaaS pentru dezvoltarea campaniilor de trade, rewards și a programelor de fidelizare. Soluția oferă clienților un avantaj competitiv esențial pe piețele aflate într-o continuă și rapidă schimbare: Time to Market. Astfel, campaniile clientilor vor fi live în maxim 24h, cu toate etapele implementării bifate, de la layout si baza de date de clienti, până la setarea mecanicii, a catalogului de premii și logistică.

Perfecționată de la an la an, Rewardiful.com oferă acum un pachet complex de noi funcții tehnice pentru campanii de succes (prepaid vouchers, achiziții de puncte cu plata prin card sau modulul „My Wish” sunt doar câteva dintre noile funcții disponibile prin Rewardiful.com).

La categoria Best Technology Provider or Solution, agenția Create Direct este nominalizată cu soluția Rewards Direct, o soluție completă, customizabilă, de rewards management. Este al doilea an consecutiv când Rewards Direct se remarcă în fața juriul Incentive Awards.

Cosmin Lăcătușu, director executiv al agenției Create Direct: „Nominalizările obținute în cadrul IMA Europe ne onorează, cu atât mai mult cu cât anul acesta, din 4 soluții nominalizate la categoria Best Technology Provider or Solution, 2 dintre ele sunt ale agenției Create Direct. Știi că oferi soluții inovative și de calitate atunci când începi să concurezi cu tine însuți.

Recunoașterea soluțiilor noastre în cadrul unui eveniment de prestigiu precum Incentive Awards este o confirmare că, în ciuda acestui an imprevizibil, interesul pentru nevoile clienților, disciplina și entuziasmul nostru dau întotdeauna rezultate excelente.”

IMA Europe, divizia europeană din cadrul USA Incentive Marketing Association, este o organizație al cărui scop este să susțină și să dezvolte beneficiile pe care le oferă incentive marketing pentru diverse organizații din Europa.

Agenția Create Direct a fost înființată în 2004 și este deținută de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Poștei Franceze (La Poste).

Create Direct este liderul pieței românești de solutii de incentive marketing și este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru cluburi de fidelizare, campanii de generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.