Create Direct devine approved WhatsApp ISV și oferă astfel companiilor posibilitatea de a crea campanii de marketing cu un proces de înscriere rapid și o comunicare instantă, personală și eficientă.

Integrarea WhatsApp for Business în campaniile de marketing sau cashback ale clienților permite înscrierea participanților în campanie direct din chat-ul WhatsApp (prin încărcarea pozei bonului fiscal, al unui video, mesaj audio sau text). Pentru consumatori, este important ca procesul de înscriere în campanie să fie cât mai facil, prietenos și rapid.

Cosmin Lăcătușu – Executive Manager Create Direct:

„Brandurile au oportunitatea de a realiza campanii cu premii instant, campanii cu câștigători premiați prin tragere la sorți, „momente norocoase”, campanii de cashback sau alte tipuri de campanii, integrând WhatsApp for Business și crescând astfel numărul de intrări în campanie. În plus, brandurile câștigă modalitatea de a se angaja în dialog direct cu clienții printr-un asistent virtual pe WhatsApp. Astfel, răspunsurile la întrebările uzuale ale clienților sunt rapide, iar informările, alertele și mesajele au o rată de vizualizare mai mare cu până la 95% față de cele prin email sau sms.”

Create Direct a integrat WhatsApp Business în Rewardiful.com, – soluția SaaS pentru administrarea campaniilor de rewards și incentive, comunicarea cu utilizatorii devenind acum mai personală, rapidă și mai eficientă. Utilizatorii pot trimite dovezile de achiziție prin WhatsApp pentru a acumula puncte și pot afla câte puncte au în cont sau care este statusul comenzilor plasate.

Pe lângă avantajele deja menționate, un beneficiu important îl reprezintă și timpul de răspuns.  Informațiile solicitate de client sunt comunicate în maxim 2 secunde pe WhatsApp, cu ajutorul unui asistent virtual dezvoltat de Create Direct. Acesta este capabil să răspundă instant întrebărilor clientului din chat-ul WhatsApp, oferind informații precise despre numărul de puncte acumulate, disponibile sau cheltuite sau sugestii de premii pe care clientul le poate comanda.

 

Share
This