Anul acesta Create Direct a participat la Digital Marketing Transformation Conference & IDN Strategic & Creative Forum, care a avut loc la Barcelona, pe parcursul a 4 zile.

Am fost intampinati cu soare, tapas, sangria, dar mai ales cu un lineup impresionant de speakeri si subiecte interesante, cu accent pe strategii si povesti de succes ale unor campanii cu succes la nivel international, prezentari si studii exclusive, round table discussions si 2 workshop-uri cu informatii hands on.

Conferinta a fost deschisa in forta, cu o prezentare devenita discutie, despre viitorul sferei digitale si cum se creioneaza deja marketingul de maine prin intermediul inteligentei artificiale.

Am aflat ultimele strategii in materie de marketing de produs si customer engagement, am demontat cateva dintre miturile marketingului digital si am discutat despre cele mai bune tehnici si mecanisme pentru fidelizarea clientilor.

Ultima zi a conferintei a fost incheiata de catre colega noastra Adina Georgescu, cu o prezentare grozava despre cum sa lansezi cu succes un program de loyalty, bune practici si cateva example de astfel de programe din Romania.

Share
This