GENERARE DE LEAD-URI

Principalul nostru obiectiv este de a genera lead-uri si conversii de calitate pentru clientii nostri. Punem in practica diferite abordari in functie de fiecare afacere in parte si urmam intotdeauna acelasi proces.

Qualidz Workshop

Vezi si urmatoarele solutii:

– Campanii de trade prin Rewardiful

– Programe de loializare prin Rewards Direct

Continut de Marketing

Revizuirea si analiza tuturor punctelor de contact cu utilizatorii, crearea continutului si a paginilor de web sau analiza site-urilor existente din punct de vedere uzabilitate, crearea reclamelor – toate sunt parte a etapei de creatie rezultata din strategie.

Comunicare

Pune-ti afacerea pe radarul userilor online! Gestionam o gama variata de instrumente online pentru ajunge la audienta ta, cum ar fi AdWords, newslettere sau social media si promovam o imagine unitara a brandului pentru a atinge obiectivele de marketing stabilite.

Validarea clientilor

Sistemul nostru de marketing automat si call-center-ul pot face validarea clientilor pentru tine. Ca rezultat, vei obtine o baza de clienti interesati de afacerea ta.
Adica, o mica mina de aur.

Masurarea rezultatelor

Nu exista actiune fara reactie. Vom folosi instrumentele noastre de analiza pentru a citi, ajusta, a revedea din nou informatia, pentru a raporta, apoi o luam de la capat.

Consideram ca strategiile noastre combinate si abordarea multi-channel trebuie sa creeze venituri. Astfel, mai multe lead-uri de calitate inseamna mai multe vanzari pentru clentii nostri.